Mors-Thy Industrilager A/S den professionelle samarbejdspartner til håndværk og industri.

Mors-Thy Industrilager A/S fører et meget bredt sortiment indenfor hydraulikfittings, skræddersyede hydraulikslanger, hydraulikkomponenter, rustfri bolte og rustfri skruer, tekniske artikler, VVS-fittings, kloakrør, PEL-rør, svejsegasser, personlige værnemidler, arbejdssko og arbejdstøj, BACHO værktøj, samt andet el-værktøj og håndværktøj.

Vi bestræber os på at servicere de professionelle med en professionel medarbejderstab, som kan vejlede kunderne til at købe det helt rigtige produkt.
Det er selvfølgelig kundeønsker, der til stadighed får os til at udvide vort sortiment.

Vort sortiment er hele tiden vurderet på, at vi skal forlange kvalitet, ellers er vi med til at afskaffe kvalitet.

Fordele ved at blive B2B kunde hos Mors-Thy Industrilager..

Ønsker du at handle hos MTI.DK som erhvervskunde med login, skal du oprettes som kunde hos Mors-Thy Industrilager.
Som erhvervskunde får du mulighed for at betale via faktura og EAN-nummer. Med et login kan du se dine tidligere fakturaer fra køb i webshoppen, samt en oversigt over de mest populære produkter du har købt. Og du har mulighed for at lave hasteordre.


 Udfyld nedenstående og ansøg om at blive erhvervskunde, så vil vi efter et kredittjek og godkendelse oprette din konto og dit login.
Du modtager en e-mail, når vi har godkendt din ansøgning.

Allerede erhvervskunde hos Mors-Thy Industrilager. Kontakt os for at få et login. Du handler selvfølgelig på dine sædvanlige vilkår.

Bemærk! Det er kun muligt for danske virksomheder og offentlige institutioner at blive erhvervskunde med login til MTI.DK

Virksomheds information


Adresse information


Bank oplysninger


Kontakt information