Makita
Most Popular
Akku BL1850B 5,0AH 18V li-ion
Spar 3%
MAK197280-8
Standard salgspris DKK 772,50
DKK 747,50 / stk inkl. moms
DKK 598,00 ekskl. moms
Viser 1 til 1 af 1

Makita værktøj til en ægte handyman

Er du handyman eller gør-det-selv-mand, så ved du sikkert, at ethvert stykke håndarbejde bliver meget sjovere – og ligeledes mere effektivt – hvis du har det rigtige værktøj. Og af netop den grund har vi sørget for at gøre det let for dig netop at have værktøjet i orden. Her på siden har vi nemlig samlet et stort udvalg af Makita værktøj, som du med stor fordel kan skrive øverst på din ønskeliste, hvis du vil have værktøj af allerhøjeste kvalitet. Helt billigt er det ikke, men til gengæld kan du regne med, at Makita værktøj holder til langt det meste. Og lyder det som noget for dig? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Makita værktøj allerede i dag!

 

Du kan trygt vælge produkter fra Makita

Makita værktøj er desuden et utroligt sikker valg. Ja, faktisk er det så sikkert et valg, at selv professionelle håndværkere og gartnere har det som deres foretrukne værktøj. Men der er heller ikke noget at sige til, at Makita laver så godt værktøj. De har nemlig mere end 100 års erfaring indenfor deres felt. Det er et japansk brand, der i dag har mere end 1000 maskiner i deres produktsortiment, hvor el-værktøj er deres primære fokus. Dette er blot én af få årsager til, at Makita produkter simpelthen bare er i en klasse for sig.

 

Makita – brugervenlighed, funktionalitet og præcision 

Produkterne fra Makita er altså helt skelsættende på markedet, når det gælder design og kvalitet, og det gælder altså uanset, om der er tale om Makita Akku værktøj eller noget helt andet. Noget af det, som produkterne fra Makita især er kendetegnet ved, er deres særlige brugervenlighed, funktionalitet og præcision, som gør sig gældende for alle produkter. Det er desuden produkter, der bliver nøje overvåget og kvalitetstestet, således du kan være helt sikker på, at du med et Makita produkt aldrig behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Det giver dig en sikkerhed, når du skal ud og købe dit nye værktøj, men det giver dig også en sikkerhed, når du skal bruge det.

 

Batteridrevne produkter fra Makita er ualmindeligt praktiske

Noget andet, som gør produkterne fra Makita utroligt populære, er, at mange af dem er batteridrevne. Og det betyder, at du slipper for irriterende ledninger, når du bruger dem. Det er naturligvis med til at gøre arbejdet nemmere, idet ledningen ikke kommer i vejen. Den vikler sig ikke ind i noget og den skal ikke rulles ud og tilsluttes en stikkontakt. Med et batteridrevet Makita produkt har du derfor også en utroligt lang rækkevidde, så du let og helt uden problemer kan komme præcis derhen, hvor du gerne vil.

 

Stort udvalg af Makita produkter hos MTI

Her hos MTI tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af produkter fra det anerkendte brand MTI, og er du derfor på udkig efter noget værktøj eller el-maskiner? Så er du altså kommet til det helt rette sted – vi tør næsten godt garantere, at vi har lige det, du er på udkig efter. Og køber du desuden dine nye Makita produkter her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at være handyman med værktøj fra øverste hylde, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Makita produkter her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!

 

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos MTI går vi utroligt meget op i, at vores kundeservice skal være over det sædvanlige, og vi vil derfor rigtig gerne hjælpe dig med at finde de helt perfekte Makita produkter! Har du således spørgsmål til vores store udvalg af Makita værktøj eller Makita værktøjssæt her på siden? Måske du ønsker at høre mere om et helt bestemt Makita sæt? Så skal du altså ikke tøve med at kontakte os! Vi sidder klar til at besvare både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail. Har vi brug for at indhente yderligere oplysninger, så vender vi altid tilbage hurtigst muligt. Så giv os endelig et kald på 97 71 11 33, eller skriv en mail til os på webshop@mti.dk. Vi tager i mod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!