Arbejdsbeklædning
Populært i Arbejdsbeklædning
Most Popular
Soft Shell Jakke Edge sort XL
Spar 50%
KAN2-857-900-XL
Standard salgspris DKK 799,00
DKK 399,50 / stk ekskl. moms
DKK 499,38 inkl. moms
NORDPOLSOK STR 42-44
CG506892-42
 
DKK 66,30 /  ekskl. moms
DKK 82,88 inkl. moms
Kansas Soft Shell Vinter Herrejakke sort S
Spar 50%
KAN1-1418-90-S
Standard salgspris DKK 949,00
DKK 474,50 / stk ekskl. moms
DKK 593,13 inkl. moms
MASCOT HARO VINTERJAKKE, SORT STR. 2XL
Spar 77%
MASHARO-SORT-2XL
Standard salgspris DKK 1.089,00
DKK 249,00 / stk ekskl. moms
DKK 311,25 inkl. moms
Kansas Match 3-funk.lan.underbuks sort 4XL
KAN100469-940-4XL
 
DKK 429,00 / par ekskl. moms
DKK 536,25 inkl. moms
Kansas Acode herre skaljakke isblå 3XL
Spar 50%
KAN1-1429-06-3XL
Standard salgspris DKK 1.119,00
DKK 559,50 / stk ekskl. moms
DKK 699,38 inkl. moms
Kansas Acode herre skaljakke sort XL
Spar 50%
KAN100181-940-XL
Standard salgspris DKK 999,00
DKK 499,50 / stk ekskl. moms
DKK 624,38 inkl. moms
Viser 1 til 20 af 147

Det er vigtigt med det rette arbejdstøj

Det er super vigtigt, når du arbejder som håndværker, at du har det rette arbejdstøj. Uden det rette arbejdstøj, kan du ikke være sikker på, at du har den nødvendige beskyttelse. Det kan medføre, at der sker nogle unødvendige uheld, som nemt kunne være blevet undgået, hvis blot du havde købt dit håndværker tøj hos os. Vi har et stort udvalg af arbejdstøj til alle forskellige fag, så du er sikker på, at du kan købe noget tøj til det felt, du arbejder inden for. Vi har arbejdstøj til gartner, maler arbejdstøj, mekaniker arbejdstøj og meget mere. Det er meget mere end blot arbejdstøj. Med vores store udvalg er det nemt og hurtigt at finde det perfekte arbejdstøj, hvor vi har alle størrelser, så det heller ikke er noget problem. 

Det er en kæmpe fordel for dig, hvis du har noget tøj, som du stoler på kan holde dig skadefri, hvis der skulle ske noget uventet. Der er sket mange arbejdsskader ved at folk har undervurderet, hvor vigtigt det er at have det rette arbejdstøj på, når man laver ting inden for håndværkerbranchen. Det rette arbejdstøj, kan også være med til at forsikre dig, at dit tøj ikke bliver beskadiget, ved for eksempel at have det rette malertøj på, når du skal male. Med malertøj, kan du undgå at du smider noget andet tøj unødvendigt ud ved at bruge det når, du maler. 

Køb arbejdstøj der holder dig sikker

Hvis du arbejder udenfor, er det vigtigt med arbejdstøj med reflekser til, når det bliver mørkt. Det er især vigtigt, hvis du arbejder, hvor der kan være trafik. Sikkerhed kommer før alt, og det er derfor rart at vide, at man kan blive set, når mørket falder. Køb også noget varmt arbejdstøj, så du ikke kommer til at fryse, når du er i gang med diverse arbejdsopgaver. Det er essentielt for alle der arbejder udenfor at eje disse ting, så du kan holde ud at arbejde. Du kan også anskaffe dig arbejdsveste til mænd, som er noget af det, vi sælger her på siden. Med vores store udvalg, kan du altid være sikker på, at du finder noget som passer til dine behov og ønsker. Mange kan have forskellige behov, når det gælder arbejdstøj, så det er derfor vigtigt, at du finder det, som passer til lige præcis dig. Vi har alle former for arbejdstøj, så at finde noget du kan bruge, er ikke noget problem. Du kan komme arbejdstøj i shorts eller en arbejdstøj i vest, så du heller ikke får det for varmt på sommerdagene. 

Du kan også få de bedste sikkerhedssko på markedet, der kan holde dine fødder beskyttet. Køb Senex XXT Pro, som er en lette og robuste sikkerhedssko med drejelås, som er nemme og simple at tage på. Det er med til at sikre, at du ikke er uheldig, og kommer til at ødelægge dine fødder, på en måde, som du vil fortryde resten af dit liv. Køb derfor alt slags arbejdstøj her på siden, så du kan være med til at sikre, at du ikke kommer til at ødelægge din krop på en dum måde. Hovedsagen er, at du får alt det arbejdstøj til forskellige brancher, som du har brug. Det er underordnet om det er arbejdstøj til murer eller andre håndværkerfag, der er alt hvad du skal bruge. 

Altid god kundeservice hos os

Hvis du har nogle spørgsmål omkring vores arbejdstøj, eller har nogle specifikke krav, som du gerne vil have opfyldt, kan du kontakte vores kundeservice. De kan blive kontaktet alle hverdage mellem 10:00 – 16:00. Vi er altid klar på at give en dig en hjælpende hånd, så du kan finde lige præcis det arbejdstøj som du leder efter. Med fri fragt når du køber for over DKK 1.000,- samt levering inden for 1-3 hverdage, kan du få dit arbejdstøj med det samme, så du hurtigt kan tage det i brug. Bestil derfor dit tøj allerede i dag. God fornøjelse med dit nye arbejdstøj, du vil uden tvivl sætte pris på, at vi sætter sikkerhed øverst på dagsordenen.