El-værktøj og håndholdte maskiner
Most Popular
Styreskinne universal GR1400
MIL4932479066
 
DKK 1.388,00 / stk ekskl. moms
DKK 1.735,00 inkl. moms
M18 RYSTEPUDSER M18 BQSS-0
Spar 16%
MIL4933479966
Standard salgspris DKK 1.548,00
DKK 1.298,00 / stk ekskl. moms
DKK 1.622,50 inkl. moms
Fladmejsel SDS+ 20×250mm
Spar 43%
MIL4932478263
Standard salgspris DKK 136,00
DKK 77,50 / stk ekskl. moms
DKK 96,88 inkl. moms
M12 FDSS-0B Trekantsliber Milwaukee
Spar 19%
MIL4933479680
Standard salgspris DKK 1.728,00
DKK 1.398,00 / stk ekskl. moms
DKK 1.747,50 inkl. moms
Viser 1 til 4 af 4

El værktøj til ethvert projekt

Er din gamle boremaskine stået af, eller mangler du en ny vinkelsliber? Så bør du kigge med her på vores udvalg af professionelt el værktøj. Det er nemlig helt essentielt med velfungerende værktøj og maskiner, og med det perfekte el værktøj er opgaven næsten fuldført allerede. El værktøj findes i mange afskygninger, og du kan både finde noget, som kan oplades, hvilket gør det utrolig nemt at arbejde med. Her slipper man nemlig for den irriterende ledning og får meget større bevægelsesfrihed. Det lidt kraftigere el værktøj kan dog typisk ikke oplades, da de bruger så meget strøm, at batteriet alt for hurtigt ville blive fladt. Uanset om du skal bore, slibe eller noget helt tredje, og uanset hvad dit projekt indebærer, så kan du med garanti finde noget el værktøj, som kan gøre opgaven meget nemmere for dig. Fælles for alt værktøj med el er, at det hjælper dig med at gøre et hurtigt og effektivt stykke arbejde samt giver typisk et godt resultat. Alt, hvad du ser på denne side, er kvalitetsværktøj, som du aldrig går galt i byen med, og som både kan bruges af professionelle og de mindre erfarne. Vi har desuden nogle af de bedste priser på markedet og er klar til hurtig levering, og derfor kan du med god grund handle hos os.

Professionelt værktøj

Mors-Thy Industrilager A/S er din professionelle samarbejdspartner til håndværk og industri. Her fører vi et meget bredt sortiment inden for hydraulikfittings, skræddersyede hydraulikslanger, rustfri bolte, arbejdstøj og -sko, el-værktøj, håndværktøj og meget andet. Vi bestræber os efter at servicere de professionelle med en professionel medarbejderstab, som kan vejlede dig til at købe det helt rigtige. Vi udvider desuden hele tiden vores sortiment efter kundeønsker, og vi forlanger kvalitet på hvert eneste produkt, vi sælger. Dette er din sikkerhed for at benytte det helt rigtige værktøj.

Stort udvalg af el værktøj

Hos Mors-Thy Industrilager er der garanti for, at du finder lige præcis det el værktøj, som du leder efter. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for ethvert behov blandt vores store udvalg, som byder på både el værktøj sæt, batteri til el værktøj, varmluftpistoler, vinkelslibere, slagnøgler og meget mere. Det er altså næsten ligegyldigt, hvad dit projekt kræver, så kan du finde et værktøj med el, som kan klare opgaven. Fælles for alt dette elværktøj er, at det er produceret i højeste kvalitet, således du kan få glæde af det i meget lang tid og bruge det mange gange. En boremaskine er næsten en nødvendighed i ethvert hjem. Denne kan nemlig bruges til mange små og store projekter og er forholdsvis nem at håndtere. Er du dog en erfaren handy-mand eller -kvinde, så kan du med fordel anskaffe dig noget af alt det andet værktøj af el, som kan gøre arbejdet nemmere og skåne dig for en masse slid. Mulighederne er altså mange, og du bør derfor tage et kig på det store udvalg, hvor du med garanti kan finde det værktøj, som du står og mangler. Køb el værktøj hos os og kom godt i gang med dit projekt.

Effektiv levering og service

Udover vores ønske om at tilbyde værktøj til industri og private har vi hos Mors-Thy Industrilager også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du læse om vores leveringstider og -priser, hvornår du kan få fri fragt og hvortil, vi har mulighed for at levere. Du kan bl.a. også læse om vores salgsbetingelser, varereturnering samt privatlivs- og cookiepolitik. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.