Kemppi Svejser
Populært i Kemppi Svejser
Most Popular
KEMPPI MASTERCOOL 20 VANDKØLER
KEMP6162900
 
DKK 7.861,54 / stk ekskl. moms
DKK 9.826,93 inkl. moms
KEMPPI KEMPACT 253R, GX 253 G 3,5M
KEMPP2246GX
 
DKK 17.600,00 / stk ekskl. moms
DKK 22.000,00 inkl. moms
KEMPPI KEMPACT 253A, GX 253 G 3,5M
KEMPP2247GX
 
DKK 21.100,00 / stk ekskl. moms
DKK 26.375,00 inkl. moms
KEMPPI KEMPACT 323R, GX 303 G 3,5M
KEMPP2229GX
 
DKK 20.800,00 / stk ekskl. moms
DKK 26.000,00 inkl. moms
KEMPPI SVEJSER MINARC EVO 180 KEMPPI SVEJSER MINARC EVO 180
KEMP61002180DK
Kontakt kundeservice for yderligere information om køb af dette produkt.
KEMPPI MINARCMIG SVEJSER EVO 200 KEMPPI MINARCMIG SVEJSER EVO 200
Spar 20%
KEMP61008200
Standard salgspris DKK 12.750,00
DKK 10.200,00 / stk ekskl. moms
DKK 12.750,00 inkl. moms
Viser 1 til 6 af 6

Kemppi svejser forhandler

Er du på udkig efter den helt perfekte Kemppi svejser? Så frygt ej – du er kommet til det helt rette sted. Lige her hos MTI tilbyder vi nemlig et stort og ligeledes spændende udvalg af svejsere fra det anerkendte brand Kemppi, og vi har samlet dem alle lige her på siden. Således har vi altså gjort det nemt for dig at finde den helt perfekte Kemppi svejser uanset, om du er på udkig efter en Kemppi Tig svejser eller en Kemppi CO2 svejser. Vi er stolte af at være Kemppi forhandler i Danmark, og det ses også tydeligt på udvalget. Så gå endelig på opdagelse lige her på siden, hvis du står og mangler en Kemppi svejser – vi lover, at du ikke bliver skuffet! 

 

TIG svejsning med Kemppi – hvad er det?

Under TIG svejsning bliver der tilført en inaktiv gasart, der forhindrer, at ilt og andre uønskede gasarter får adgang til svejsematerialet under svejsning. Det er en svejsemetode, du med fordel kan anvende, hvis du skal lave fine og nøjagtige svejsninger på tynde materialer mellem 0,3 og 3,0 mm. Det er dette, TIG svejsning især bliver brugt til i industrien, selvom det faktisk kan anvendes på alle svejsbare materialer. TIG svejsning er dog en dyrere svejsemetode end normal svejsning. Det er dog også en meget mere ren og alsidig svejsning, da du kan bruge denne metode på aluminium, stål, messing og mange andre metaller. Ønsker du netop at foretage TIG svejsning, kan du med stor fordel se nærmere på vores Kemppi Mastertig MLS 3003 ACDC svejser, der er velegnet til netop denne type svejsning.

 

Kemppi MinarcMig Evo maskiner til den mobile svejser

Kemppi tilbyder mange fantastiske maskiner, men et kig værd er især MinarcMig Evo maskinerne. Disse Kemppi maskiner kombinerer nemlig den imponerende MIG/MAG svejsekapacitet og –kvalitet samtidig med, at de har en bærbar og kompakt størrelse. Vælg her på siden blandt andet Kemppi MinarcMig Evo 200. Det er et yderst sikkert valg, og du kan således sagtens forvente, at Kemppi MinarcMig Evo leverer førsteklasses resultater uanset, hvor du arbejder. Ja, disse Kemppi maskiner tilbyder en lang række forskellige fordele, og du kan få et overblik over nogle af dem lige her:

• Høj svejsekvalitet & lysbuetænding

• Fås i både automatisk og manuel model

• Indstil selv pladetykkelsen

• Stort grafisk display, der vejleder brugeren

 

Stort udvalg af Kemppi svejsere hos MTI

Her hos MTI tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af svejsere fra det anerkendte brand, Kemppi. Af netop den grund garanterer vi også, at vi har en svejser, der matcher netop dine ønsker og behov. Og det gælder altså uanset, om du er på udkig efter en Kemppi Minarc 150 eller noget helt andet. Køber du desuden din nye Kemppi svejser her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således kan du nemlig være helt sikker på at kunne levere svejsearbejde til perfektion, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Kemppi svejsere lige her på siden, og find netop din favorit allerede i dag!

 

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos MTI går vi utroligt meget op i, at vores kundeservice skal være over det sædvanlige, og vi vil derfor rigtig gerne hjælpe dig med at finde de helt perfekte Kemppi produkter! Har du således spørgsmål til vores store udvalg af Kemppi reservedele eller Kemppi svejsere her på siden? Måske du ønsker at høre mere om en helt bestemt Kemppi svejser? Så skal du altså ikke tøve med at kontakte os! Vi sidder klar til at besvare både telefonopkald og henvendelser pr. e-mail. Har vi brug for at indhente yderligere oplysninger, så vender vi altid tilbage hurtigst muligt. Så giv os endelig et kald på 97 71 11 33, eller skriv en mail til os på webshop@mti.dk. Vi tager i mod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!